Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Uw complete opleiding of training software van Easydus

Met Easydus trainingen, workshop en opleidingen software heb je een krachtige, flexibele software tool om elke training of workshop in één logisch proces in te richten. Elke training of workshop is weer anders en de wensen van deelnemers en klanten veranderen continu. Met veel deelnemersregistratie software pakketten kun je alleen standaard trainingen of workshops organiseren volgens een vaste template of vast proces, waarbij het lastig is om af te wijken van het standaard proces of de specifieke wensen van klanten in te vullen. Easydus training software bevat juist alle flexibiliteit om jouw specifieke training of workshop in te richten van uitnodiging tot evaluatie, ook als je hele speciale wensen hebt. Easydus kun je ook geheel integreren met je eigen website om bijvoorbeeld aanmeldingen voor trainingen af te handelen. Ook heeft Easydus de unieke mogelijkheid om de gehele aanmelding, administratie en verwerking van eventuele sprekers, trainers of workshophouders te verzorgen. Daarnaast kun je met Easydus ook de logistiek die bij een training komt kijken ook administratief afhandelen. Met Easydus heb je dus niet alleen alle functionaliteiten in één pakket, maar ook alle flexibiliteit om je training of workshop te organiseren en te wijzigen naar wens.

Easydus, organize without fuzz

Simpele organisatie van

Uitnodiging versturen

Met Easydus training software kun je per bijeenkomst of activiteit customised uitnodigingen versturen. Hierbij kun je de e-mails vranuit je eigen e-mail adres of domein naam versturen en kun je deze geheel stylen naar wens. In deze e-mail is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke link plaatsen naar het webformulier waarop deelnemers zich kunnen aanmelden. Ook elke mogelijke vervolgcommunicatie is mogelijk via Easydus.

invitation for training
Registration for training on webform

Aanmelden voor training op webformulier

Het webformulier kun je geheel zelf ontwerpen met een uitgebreid scala aan vraagtype en elementen. Het formulier is gekoppeld aan een online database waar alle gegevens vastgelegd worden en waarmee je direct allerlei vervolgacties mee kan uitvoeren. Aanmeldformulieren kunnen tegelijkertijd openbaar zijn als vooringevuld worden verzonden met vooringevulde gegevens van (verschillende type) genodigden. Naast de aanmelding kun je ook een inventarisatie doen bij de deelnemers naar bijvoorbeeld interesse gebieden of andere vragen die van belang zijn voor je training.

Bevestiging per e-mail

Na het invullen van het aanmeldformulier voor de training kun je een automatische bevestiging sturen per e-mail. In deze bevestiging kun je niet alleen de eventuele factuur meesturen, maar ook de (QR deelnemers-ticket, een parkeerticket of eigen documenten zoals het programma van de training).

Confirmation e-mail for registration
Training invoice title=

Betaling door deelnemer

Easydus training software biedt de mogelijkheid voor gratis workshops of trainingen, maar ook de mogelijkheid voor betaalde trainingen of workshops. In dat geval kan de deelnemer van de training via de link in de e-mail de betaling doen. De betaling wordt automatisch verwerkt in de database. Hierdoor heb je een real-time overzicht van de betalingen en heb je de mogelijkheid om betalingsherinneringen sturen aan deelnemers die nog niet betaald hebben. Ook is er de mogelijkheid om daarna bij afzegging een credit factuur te versturen.

Aanwezigheid deelnemers

Deelnemers kunnen via de bevestigingsmail een QR ticket ontvangen. In plaats van op een lijstje in te schrijven kun je de QR tickets van de deelnemers via de Easydus App scannen en weet je dus via er daadwerkelijk gekomen zijn en wie niet. Je kunt hierdoor ook real time overzichten zien wie er op de training missen en deze personen zou je eventueel kunnen benaderen. Ook kan er achteraf gemakkelijk in beeld worden gebracht wie het certificaat of de diploma toegezonden moeten krijgen.

Overview of training participants
Certificate for training

Gepersonaliseerd certificaat / diploma

Na afloop van de training krijgen de deelnemers via een e-mail een gepersonaliseerde certificaat/diploma toegestuurd. Dit document is geheel in eigen huisstijl in te richten en kan automatisch met de persoonlijksgegevens van de deelnemer ingevuld en opgestuurd worden.

Evaluatie toesturen

Na afloop van de training zou je graag de feedback van de deelnemers willen ontvangen om de training te evalueren en in de toekomst te verbeteren. Op het evaluatieformulier kun je alle soorten vragen vermelden. De uitkomsten van het evaluatieformulier zijn per deelnemer direct realtime beschikbaar bij de al eerder ontvangen data bij inschrijving. Uiteraard kan ook anoniem om feedback worden gevraagd.

Evaluatie van training
Logistiek voor training

Logistieke organisatie & aanmelden trainers/sprekers

Lijsten van de benodigde materialen per training kunnen gemakkelijk worden opgesteld en worden toegestuurd naar de organisator van de training en andere betreffende partijen. Daarnaast kunnen ook de trainers, sprekers of workshopshouders ingepland worden per training en kunnen hun contracten, facturen en afspraken vastgelegd worden. Ook kunnen eventueel benodigde contracten hierover worden vastgelegd.

Academy Web Portaal

Met Easydus kun je leden voor een academy of voor een training die vaak terugkomen in laten loggen op je eigen Web Portaal. Dit Web portaal is te integreren op je eigen website zodat je ook meer verkeer genereerd naar je eigen website.In het Academy Web Portaal kunnen leden of studenten bijvoorbeeld hun eigen behaalde certificaten terugzien en kun je hier je academy agenda op plaatsen waar ze zich kunnen aanmelden voor trainingen. Ook kun je nieuwsberichten of documenten plaatsen voor verschillende doelgroepen en kun je bijvoorbeeld je eigen PO en PE punten overzichten terugzien. Het Academy Web portaal is flexibel met een eigen menu in te richten en elk mogelijk proces is hierin in te richten.

Academy Webportaal

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus