Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Ontwikkel op eenvoudige wijze je eigen WebApps voor smartphones met de software van Easydus

Veel gebruikers willen niet oneindig veel native apps in Google PlayStore of in de Apple App Store op hun smartphone downloaden. Met Easydus kun je eenvoudig via sms of een e-mail een link sturen naar een webapp die iemand op zijn telefoon kan zetten. Vervolgens kun je een snelkoppeling op je scherm van je telefoon maken met een Icoon daarbij. Via een klik op de komt iemand dan automatisch op de WebApp op dezelfde manier als dat op een reguliere App werkt. Daarnaast is het vaak ook kostbaar om een reguliere of native App te laten ontwikkelen en ben je nog eens 100% afhankelijk van App ontwikkelaars. Met Easydus pas je zelf je App aan zonder tussenkomst van App bouwer. Dus velden toevoegen of verwijderen of zelfs een hele flow bouwen kun je zelf doen zonder relevante ICT kennis. De hele proces flow achter een app, bijvoorbeeld facturatie, betalingen, e-mails, documenten versturen kan met de eigen back-end systeem van Easydus. Hieronder volgen een aantal toepassingen van WebApps puur ter illustratie. Zit jouw toepassing er niet bij, neem dan met ons contact om de mogelijkheden te bespreken.

Easydus, organize without fuzz

Features:

Leadgeneratie

Op een beurs kom je als leverancier veel potentiële prospects tegen. Hierbij kun je op je telefoon direct een foto maken van een kaartje met telefoongegevens en e-mail en kun je zelf additionele gegevens toevoegen. Ook kun je automatische e-mails met additionele informatie over je producten laten sturen naar de prospects na het opslaan van de gegevens op je telefoon. Achteraf kun je deze leads weer opvolgen (door bijv. e-mail) doordat alle gegevens van deze klant opgeslagen worden. Easydus kan ook gebruikt worden om andere delen van een sales proces te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om: leadopvolging, voorbereiding van gesprekken, evaluatie van gesprekken en offertes.

Stemmen

Stuur een SMS of via een e-mail een link naar een WebApp die een aantal vragen bevat. Op een congres of een bijeenkomst kunnen stemmers via de link vervolgens de stempagina openen op hun eigen smartphone. Ze kunnen direct stemmen en de gegevens komen automatisch realtime in het systeem. Deze kunnen vervolgens bekeken worden en gepresenteerd worden

Inspecties

Bij het inspecteren van huizen, gebouwen, auto’s etc etc wil je ter plekke gegevens opslaan over het object dat je wilt inspecteren. Je kunt allerlei data en vragen toevoegen die je op dat moment ter plekke kunt beantwoorden. Alle gegevens kun je daarna op kantoor rustig doornemen en kun je opvolgacties en taken definieren.

Orders plaatsen of donaties doen

Na bijvoorbeeld een demonstratie zou je klanten direct een orders met een online betaling kunnen laten plaatsen op hun smartphone. Bij goede doelen kun je ook een sms of e-mail sturen met een link naar een donatie sturen die ze direct kunnen invullen en kunnen betalen.

Evaluaties, inventarisaties of feedback

Stuur voor uw organisatie een feedback formulier uit en bekijk realtime de resultaten. De type vragen op het formulier kunnen geheel zelf bepaald worden en kunnen zelf ook aangepast worden bij een volgende evaluatie. De gegevens kunnen vervolgens weer bewerkt worden of gedeeld worden met andere systemen.

Urenregistratie of andere administratie

Uw medewerkers kunnen periodiek (dag, week of maand) de uren registreren. Per medewerker beschikt u dan over realtime gegevens. Deze gegevens kunt u indien gewenst vervolgens weer exporteren naar andere systemen. U kunt erg administratief proces waarbij gegevens geregistreerd moeten worden configureren via Easydus. Daarbij kunt u Easydus koppelen met uw eigen CRM, financieel systeem of ander systeem.

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus