Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

Richt uw eigen workflow management proces in
met Easydus workflow management software

Met Easydus workflow management software kun je op basis van een aantal bouwblokken in het systeem zonder relevante ICT kennis je eigen workflow inrichten. Easydus workflow software is met name goed in goedkeuringsprocessen of situaties waar meerdere personen in een bijvoorbeeld een dossier een beoordeling of toevoeging doen. Ook kun je Easydus gebruiken voor offerte aanvragen en dan uiteindelijk in contracten en werkbonnen laten. Het voordeel van Easydus workflow management software is dat je niet alleen het proces flow kan aanpassen op jouw eigen situatie, maar ook dat je zelf documenten en e-mail zelf op elk moment kan aanpassen. Je hebt dus geen ICT leverancier of ICT afdeling nodig die allerlei complexe software aanpassingen hoeft te doen. Easydus workflow management software maakt je als organisatie wendbaarder, maar bespaart je uiteindelijk ook veel tijd en kosten. Hieronder volgen een aantal (niet uitputtende) toepassingen van een workflow.

Easydus, organize without fuzz

Features workflow management software

Klantaanvraag en bestellingen

Met Easydus workflow management software integreer je een aanvraagformulier op je eigen externe website. Ook kun je klanten via een login op de Easydus Internet Portal aanvragen laten doen. De Easydus internet Portal kun je vervolgens in je eigen website integreren. Hier kunnen klanten achter een login een aanvraag doen. Klanten krijgen dan bijvoorbeeld direct te zien wat de aanvraag kost en kunnen dan automatisch een offerte toegestuurd krijgen. De aanvraag kan bijvoorbeeld ook intern beoordeeld worden. Bij akkoord van het bedrijf en de klant kan de aanvraag in gang worden gezet en kunnen ze via de Internet Portal volgen wat de status is van de aanvraag. Na de offerte kan er optioneel een contract worden gestuurd die online ondertekend kan worden en worden teruggestuurd. Contracten, offertes en berekeningen kunnen automatisch worden gegenereerd en eventueel worden opgestuurd Hierna kan er bijvoorbeeld een pakbon voor of een werkbon worden gemaakt voor de interne organisatie. De klant kan de status online via de Internet Portal volgen.

customer_order_workflow.jpg
approval_subsidies_workflow.jpg

Goedkeurings aanvragen

Toepassingen van Easydus workflow management software van goedkeuringsprocessen zijn bijvoorbeeld: subsidie aanvragen, verlof of declaratie aanvragen. Er komt een aanvraag binnen via een webformulier of een Easydus Webapp en deze kan vervolgens worden behandeld. De aanvraag kan worden doorgestuurd naar de persoon die hem in behandeling kan nemen. Na goedkeuring of afwijzing kan er een e-mail worden gestuurd naar de aanvrager. Op elk moment is er een overzicht van de aanvragen en bij wie de aanvraag in behandeling is. Goedkeuringsprocessen door meerdere personen en in meerdere stappen beoordeeld worden.

Inschrijvingen met goedkeuring

Stel dat u een vereniging heeft waarbij u nieuwe leden na goedkeuring wilt toelaten. Of dat u voor bepaalde bijeenkomsten personen op basis van criteria wilt toelaten. Of dat u deelnemers aan opleidingen, trainingen op basis van goedkeuring wilt toelaten. Met Easydus workflow management software kunnen deelnemers zich inschrijven en wordt er een notificatie gestuurd naar de persoon in de organisatie die de deelname moet beoordelen. Na goedkeuring of afkeuring kan er een e-mail worden gestuurd naar de deelnemer. Op elk moment is er een overzicht wat de status is van elke inschrijving en wie de inschrijving moet beoordelen.

application_for_education_workflow.jpg
order_views.png

Overige workflow management processen

Voor elk workflow proces die begint met een aanmelding, inschrijving of aanvraag kan Easydus gebruikt worden. Je kunt daarbij ook denken aan workflow processen met contractmanagement waarbij het hele contracteringsproces inclusief goedkeuring wordt geautomatiseerd. Ook kun je denken aan vacature management waarbij vacature posities eerst goedgekeurd moeten worden. Ook kun je denken aan klachtmanagement waarbij klachten binnen komen en afgehandeld dienen te worden. Heeft u een proces die hierboven niet genoemd is? Neem dan vrijblijvend contact met u Easydus en bespreek de mogelijkheden om uw proces te automatiseren.

Integratie met een Internet Portaal

U kunt uw eigen Easydus workflow management systeem integreren met een eigen klanten-, medewerkers-, deelnemers- , leveranciers-, leden portaal. In een Internet kunnen personen inloggen en krijgen ze een menu afhankelijk van de toepassing. Bij een klantenportaal kan dat menu bijvoorbeeld bestaan uit: order plaatsen, order status bekijken, facturen bekijken, nieuwsberichten van de leverancier etc. Het handige van Easydus is dat het menu flexibel is. Dat wil zeggen dat u netzoals de Easydus software zelf bepaalt hoe het menu eruit ziet en dat ook aanpasbaar is.

payment.png

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus