Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Software op maat voor jouw organisatie!

Easydus wordt gebruikt in veel verschillende organisaties, groot en klein. Klik op een van de onderstaande doelgroepen, of neem een kijkje tussen onze toepassingen en features. Er is ontzettend veel mogelijk!

Easydus, organize without fuss
EVENTBUREAU
Het uitnodigen en aanmelden van genodigden, open inschrijvingen, persoonlijke communicatie op maat, tickets met QR code, direct laten betalen én geld ontvangen. Ook overzichtslijsten op maat voor bijvoorbeeld de organisatie zijn met Easydus te regelen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
VERENIGINGEN
Met Easydus software voor verenigingen kun je vele processen en activiteiten van de vereniging goed inrichten en beheren. Zoals ledenadministratie, tot het organiseren van events, beheren van vacatures, facturering contributie tot en met het versturen van nieuwsbrieven. Voor zowel beroeps-, brancheverenigingen, secretariaat bureaus als vele andere verenigingen en stichtingen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
CONGRESORGANISATIE
Een goede organisatie maakt het congres, daarom is overzicht erg belangrijk. Easydus zorgt niet alleen voor een perfecte communicatie en registratie, maar vermindert de administratieve last en werkdruk enorm.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
GOEDE DOELEN
Easydus biedt een compleet aanbod. Relatiedatabase, vrijwilligersmanagement, maar ook de organisatie van een evenement met deelnemer registratie, ticketverkoop, speciale acties en het contracteren van sponsoren kunnen snel en makkelijk worden opgezet.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
BEURSORGANISATIE
Easydus beurs organisatie software ondersteunt beurs organisatoren bij het bestelproces en allocatie proces voor de exposanten of standhouders. Online bestellingen door exposanten en facturatie (inclusief creditfacturen), maar ook het aanmelden van de bezoekers met alle bijbehorende processen behoren tot de mogelijkheden.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
ONDERWIJS
Naast lesgeven en het vastleggen van de resultaten van leerlingen gonst het van de activiteiten, variërend van het organiseren van tussen- en naschoolse opvang, schoolexcursies, examenreizen en maatschappelijke stages. Ook bij de financiële afwikkeling van ouderbijdragen kan Easydus ondersteunen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
BEDRIJVEN
Als bedrijf heeft u uw eigen CRM software om vaste data in op te slaan. Daarnaast zijn er veel andere processen die u ook moet organiseren, zoals interne en externe evenementen, contactformulieren, allerhande aanvragen, en verschillende contracten. Deze administratieve processen kunt u eenvoudig automatiseren en digitaliseren met Easydus.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
WEBBUREAU'S
Easydus ondersteunt webbureau’s bij het realiseren van complexe front end en back end processen in websites en applicaties op een kosten efficiënte manier. Hierdoor kan succesvol worden geconcurreerd met inflexibele standaard pakketten en dure maatwerk oplossingen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
KERMIS
Het organiseren van het inschrijvingsproces van de kermisexploitanten betekent in de praktijk veel handmatig werk, veel papier, dikke ordners en het continu overnemen van data in Excel. Ontvang uw inschrijvingen (in meerdere talen), benodigde documenten en biedingen niet langer per post, maar geautomatiseerd in een online database.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
GOLF
Easydus is aanvullend op je golfverenigingssoftware, en organiseert snel alle losse processen, die binnen golfclubs - en verengingen spelen. Aanmeldingen, losse verkoop, inventarisaties, etc. Ook biedt Easydus een koppeling met E-Golf4U.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
MUSEA
Niet alleen het tonen van de collectie, maar ook educatieprogramma's, verhuur van ruimtes en reserveringen voor zakelijke activiteiten zijn steeds meer de orde van de dag in musea. Vrienden en donateurs zijn nodig en door middel van Easydus kunt u ze meer betrekken bij het museum.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
MEDISCHE CONGRESSEN
Automatiseer de organisatie van je medisch of wetenschappelijk congres, van begin tot eind. Easydus is een samenwerking aangegaan met Networkapp om ervoor te zorgen dat je, niet alleen offline maar ook online, van jouw evenement een succes maakt. Van abstract handling naar deelnemersregistratie tot live polls en vragen op de app tijdens het congres, Networkapp en Easydus kunnen hierbij helpen.
MEER INFO

Advies, training en ondersteuning

Easydus is een doe-het-zelf product, maar sommige klanten waarderen onze aanvullende diensten:

Advies
Met onze ruime ervaring in het opzetten van tal van processen denken wij graag mee met jouw project.
Training
In minder dan een dag training kan iemand leren om alle geavanceerde mogelijkheden van Easydus te benutten.
Aangenomen projecten
Wij richten Easydus in volgens jouw persoonlijke wensen en trainen de gebruikers.

Neem contact op

Wij vertellen je graag al onze mogelijkheden!